Biografie

Myrthe Annebel Brommer | 17.10.1991 | Sportmarketing (Johan Cruyff University) | Amsterdam

 

Geboren in Amstelveen, tot mijn 5e gewoond in Sassenheim, vervolgens Kudelstaart tot mijn 20e onveilig gemaakt en sinds december 2012 voel ik me helemaal thuis in Amsterdam. Na de basisschool, heb ik op het Alkwin Kollege te Uithoorn mijn HAVO diploma gehaald, maar mijn leven was schaatsen op dat moment. Rond mijn 8e jaar heb ik als mini-Myrt voor het eerst de ijzers ondergebonden. Vanaf 14 werd het serieus, elke dag trainen was normaal. Afspreken met vriendinnen, ik wist niet hoe dat werkte. En van dansen had ik al helemaal nog niet gehoord. Tot mijn 21e heb ik deze levenswijze vol overgave en plezier mogen hebben, daarna was het tijd voor een nieuw hoofdstuk. Benieuwd naar mijn hoofd op dat moment? Lees dat hier.

 

Het hoofdstuk schaatsen is nu sinds kort afgesloten. Wie ik nu ben, ben ik aan het uitvinden. Wat ik nu wil, ben ik aan het uitzoeken. Welke richting ik in de toekomst op wil, ligt nog open. Wat ik wel weet is dat ik me wil onderscheiden, daar is deze site een onderdeel van. Dat ik van plan ben af te studeren in Juni 2013 en dat ik vervolgens heel graag mezelf wil vermaken in de sneeuw komende winter heb ik voor komend jaar voor ogen.

 

Heb jij het idee dat je iets voor me kan betekenen of wil je me voor iets anders benaderen? Mail naar myrthebrommer@gmail.com

Inloggen
myrthebrommer.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!